Gizlilik Politikası

Betlima, Curacao yasaları çerçevesinde online kumarhane hizmeti vermektedir. Bu nedenle kullanıcı bilgilerinizi gizlilik anlaşması gereği toplar. İsim, soy isim, mail adresi, cep telefonu, doğum tarihi bilgileri toplanmaktadır. Ek olarak mali verileriniz ile kullanıcı bilgileriniz kaydedilir.

Bununla beraber bilgilerin toplanmasında yasalar gözetilmektedir. Kanun izin verdiği verileri harici toplama yapılmaz. Ayrıca bilgileriniz üst düzey savunma kalkanlarıyla korunmaktadır. Verilerinizi çeşitli amaçlarla kaydedilir ve amaç bir süre sonra değişebilir. Dolayısı ile gizlilik politikasını ara sıra inlemelisin.

Kullanıcı Girişi ve Verilerin Korunması

Betlima, IP adresinizi veya diğer bilgilerinizi üçüncü şahıslara satmaz. Kanuni sebepler, dışından hiçbir verinizi iş birlikçilerimizle paylaşılmamaktadır. Bununla beraber IP takipleriniz sitede işlem yaptığınız süreyle sınırlıdır. Kullanıcı girişi bilgileriniz yetkisiz hiç kimseye iletilmez.

Diğer taraftan datalar “Güvenli Yuva Katmanı” ve izinsiz giriş takipçisiyle korunmaktadır. Birden fazla güvenlik önlemi sayesinde işlemleriniz endişesiz yaparsınız. Bunun yanı sıra üye girişiyle platforma eşsiz bilgiler kazandırırsın. Söz konusu veriler, oyun deneyimlerinin özelleştirilmesinde kullanılmaktadır.

Üye Verileri Kullanımı- Saklanması

Bilgileriniz yasal zorunluluk, sözleşme şartları ile meşru menfaatler için toplanmaktadır. Mesela, üye formunda şartları kabul ettiğinizden bilgiler anlaşma gereği kaydedilir. Sözleşmenin parçası durumundaki hizmetler bu sayede sorunsuz sunulmaktadır.

İlaveten bet ya da oyun hizmetlerinde en iyi teklifleri sunma hedefiyle bilgiler kullanılır. Bahislerde risk analizi amacıyla datalar otomatikman kullanılmaktadır. Bet operatörlerinin bilinçli işlem yapmasında yararlanılır. Ayrıca, üye bilgileri kalifiye hizmet adına yıllarca saklanmaktadır.